Tapahtuman oletuskuva

Osaamisen ohjaksissa - työelämän perustaitoja

14.3.2022

Tervetuloa maksuttomaan koulutuskokonaisuuteen, jonka avulla voit vahvistaa työelämässä tarvittavia perustaitoja. Pääpaino on digitaitojen opiskelulla.

Liikkeelle lähdetään aivan alkeista ja edetään mm. etäkokoustaitoihin, Office-ohjelmiin ja tietoturva-asioihin. Lisäksi aiheina ovat viestintä- ja vuorovaikutustaidot, työnhakutaidot sekä oppimisen taidot. Kurssilla suoritetaan myös työhyvinvointikortti.

Opetusta on pääosin kahtena arki-iltana viikossa klo 16-20, kuuden viikon ajan. Opetuskertoja on 13. Lisäksi on itsenäistä opiskelua. Kurssit pidetään pääosin lähiopetuksena, mutta jotkin myöhemmän vaiheen opetuskerrat myös etänä. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta etätyöskentelystä. Kurssilla voit käyttää omaa tietokonettasi tai koulutusta varten varattuja koneita. Tarvittaessa tietokoneen saa myös lainaan. 

Kurssille ovat tervetulleita kaikki työikäiset, joiden suomen kielen taito on riittävällä tasolla. Kursseja toteutetaan Helsingissä, Turussa, Jyväskylässä, Tampereella ja Oulussa.

Jokaiselle kurssille otetaan 15 henkeä, joten ilmoittauduthan pian.

Tarkat päivämäärät ja ilmoittautumislinkin löydät täältä: tsl.fi/osaamisen-ohjaksissa

 

Koulutuksen toteuttaa Työväen Sivistysliitto TSL. Rahoittajana toimii Opetushallitus.

Ajankohta

Alkaa:  

14.3.2022

Päättyy:  

31.12.2022

Lisää tapahtuma kalenteriisi