Tapahtuman oletuskuva

Luottamushenkilöiden täydennyskoulutus, Hämeenlinna

3.4.2024 09:30

Scandic Aulanko

Tervetuloa luottamusmiesten ja työsuojeluvaltuutettujen vuosittaiselle täydennyskurssille!

Kurssi kokoaa liiton kaikkien sopimusalojen luottamusmiehet ja työsuojeluvaltuutetut yhteen kolmeksi päiväksi Aulangolle Hämeenlinnaan. Ohjelmassa luentoja, työpajoja, tapaamisia, liikkumista, täykkärivisa ja verkostoitumista. Tapaamisessa pureudutaan työmarkkinoiden ja rakennusalan ajankohtaisiin kysymyksiin. 

Kouluttamassa on toimitsijoita, liiton johtoa ja muita asiantuntijoita. Täydennyskurssi on luottamushenkilöille mainio paikka päivittää edunvalvontaosaamistaan sekä verkostoitua laajasti yritys- ja sopimusalakohtaisesti.

Koulutus on tarkoitettu luottamus- ja varaluottamusmiehille sekä työsuojelu- ja varatyösuojeluvaltuutetuille.

Ohjelma:

taykkarit.png

Ilmoittautuminen

Työnantajan sekä kurssille hakevan Rakennusliiton jäsenen tiedot täytetään hakemukseen. Kurssihakemuksesta lähtee kopio myös työnantajan edustajalle hakemuksessa ilmoitettuun osoitteeseen. Kurssille kirjautuu osallistujaksi työntekijä. Jos et saa vahvistusta sähköpostiin, ilmoittautuminen ei onnistunut. Ota silloin yhteyttä järjestäjään.

Rakennusliiton jäsen, joka toimii yrityksen tai työmaan luottamustehtävässä, saa tehtäväkohtaisen koulutuksen ajalta täyden palkan. Tämä on määritelty työehtosopimuksen koulutussopimuksessa. Kurssista ei aiheudu osallistujalle kuluja. Koulutuksen järjestäjä laskuttaa myöhemmin työnantajalta ateriakorvauksen.

Jos tarvitset majoitusta pitkän matkan vuoksi edellisestä illasta alkaen, kerro siitä ilmoittautumisen yhteydessä Terveisiä järjestäjälle -kentässä.

 

 

Lisätietoja:
osaaja@rakennusliitto.fi
Juhani Lohikoski, puh. 050 366 1171 tai Marjukka Hilbert, puh. 040 707 8601

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

3.4.2024 09:30

Päättyy:  

5.4.2024 13:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Scandic Aulanko

Aulangontie 93
13220 Hämeenlinna

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet