Tapahtuman oletuskuva

Verkkokoulutus: Rakennuspiirustukset tutuksi

1.3.2021 00:00

verkko

Tervetuloa oppimaan, millaisia piirustuksia ja merkkejä käytetään rakennus- ja LVI-suunnitelmissa! Tämä kurssi on tarkoitettu Rakennusliiton jäsenille: sekä opiskelijoille että työssäkäyville, niin talonrakentajille kuin putki- ja IV-asentajille.

Jos olet opiskelija, kurssissa on varmasti paljon uutta ja hyödyllistä tietoa. Jos taas olet jo kokenut rakentaja tai asentaja, saat kurssista varmasti täydentävää tietoa ja vahvistusta aiemmalle osaamisellesi.

Kurssi koostuu lyhyistä videoluennoista ja niihin liittyvistä harjoituksista. Voit suorittaa kurssin omassa tahdissasi, ajasta ja paikasta riippumatta. Parhaiten kurssin suorittaminen onnistuu tietokoneella, mutta voit käyttää sitä myös tabletilla tai älypuhelimella.

Lisätiedot: osaaja@rakennusliitto.fi

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu kurssille alla olevan Ilmoittaudu-painikkeen kautta. 

Sinulle luodaan käyttäjätunnukset verkko-oppimisympäristöön ja pääsy ilmoittautumallesi kurssille. Tunnukset tulevat lähettäjältä rlmo master (rakennusliitto.verkko@gmail.com) ja viestin otsikkona on Rakennusliiton verkko-oppimisympäristö: Uusi käyttäjätunnus. Viestissä on käyttäjätunnuksesi ja järjestelmän sinulle luoma salasana, joka sinun pyydetään vaihtavan ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. Katsothan, ettei viesti ole mennyt roskapostiin. 

Jos taas sinulla on jo tunnukset verkko-oppimisympäristöön, mutta olet unohtanut sanasanasi, kokeile tilata uusi salasana. Käyttäjätunnus on aina muotoa etunimi.sukunimi. Sähköpostiosoite on se, jonka olet ilmoittanut. Kokeile tilata salasananvaihtolinkki jommallakummalla tiedolla. Muista tarvittaessa katsoa, ettei viesti mene roskapostiin.

Ajankohta

Alkaa:  

1.3.2021 00:00

Päättyy:  

31.12.2024 01:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

verkko


https://rakennusliitto.fi/rakennusliitto/tietosuoja/